Kursus i livsfortælling


Livshistorier – fortæl historier fra dit liv

Kom i gang med at fortælle historier fra dit liv. Historier der gerne vil fortælles. Historier som banker på, fordi de er sjove, mærkelige, sørgelige eller fyldt med glæde. Historien om din bedste kammerat, om en elsket hund eller en ditto tante, eller om dengang alt ændrede sig på et splitsekund.

At fortælle og lytte til hinandens historier skaber nærvær og styrker relationen mellem mennesker, og det er der god brug for i en tid, hvor meget går hurtigt og flimrer forbi.

Måske tænker du – jeg kan ikke rigtig huske noget – men det kommer du til – det vil jeg love dig. - stille og roligt dukker minderne frem.

Du kan have forskellige formål. Måske vil du gerne være god til at fortælle for dine børnebørn, måske vil du gerne stille dig op og fortælle på din arbejdsplads, i en forening, eller andre steder hvor du er aktiv.

PS: Hvis du kommer med på kurset, får du en forklaring på, hvorfor deltagerne på fotoet sidder som små hunde 🙂

Kurset finder sted  i Tranebjerg på Samsø 13-15 september 2024.

Det koster 820 kr.

Du kan melde dig til på www.samsoeaftenskole.dk

”Lena er en stærk underviser. Båret af en inspirerende glæde til fortællingen og den enkeltes historier guider hun hver deltager videre i hendes/hans eget tempo og proces.
Undervisningsformen er afvekslende, og Lena deler gavmildt og relevant ud af egen ekspertise, og skaber et - på samme tid trygt og alligevel individuelt udfordrende - læringsmiljø. Der er en god blanding af praktiske øvelser, egen skrive- og udviklingstid, og udveksling i plenum. Du får både gode grin og berørthed i det dejlige fællesskab der opstår, når vi mennesker deler os selv og vore historier med hinanden. Det er ikke terapi - det er levet liv og genuine erfaringer, som blir gjort almenmenneskelige og brugbare ved deling. Det er mageløst!

GITTE SJØDIN

”Lena guidede og udfordrede os i retninger, som passede os meget forskellige mennesker hver især. Vi var fra temmelig erfarne fortællere til nogle, for hvem mundtlig fortælling var helt nyt. Der blev udviklet elleve meget forskellige, men alle flotte, overbevisende og stærke fortællinger. Intet bliver færdigt på så kort tid. Men alle fik et produkt med hjem til at udvikle videre på. Og forøvelserne skal nok vise sig at indeholde stof til andet og mere.
Lenas dybe erfaring, menneskelige indsigt og venlige væsen fik det bedste frem i os alle”

PETER BARNER-RASMUSSEN

Måske kunne du også være interesseret i ...

Mary og monstret
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}